Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-09@04:06:08 GMT

برای ساخت دستگاه جوجه کشی به چه لوازمی نیاز است؟

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۴۶۴۹۸

برای ساخت دستگاه جوجه کشی به چه لوازمی نیاز است؟

در این نوشتار با ما همراه باشید تا این لوازم را به شما معرفی کنیم.
آشنایی با دستگاه جوجه کشی
جوجه کشی به عمل نگهداری از تخم نطفه‌دار پرندگان تا خارج شدن جوجه از آن گفته می‌شود. این کار به روش‌های مختلف، از خانگی تا تمام صنعتی انجام می‌شود. گرچه هزینه‌ها و تعداد جوجه‌های عمل آمده در هر بار جوجه کشی به این روش‌ها با یکدیگر بسیار متفاوت است، اما اصول کار و هدف آن یکسان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


برخی افراد که قصد انجام این عملیات در مقیاس کوچک را دارند با تهیه لوازم ساخت دستگاه جوجه کشی اقدام به تهیه نمونه خانگی آن می‌کنند. اما برای انجام این کار در مقیاس بزرگ و با روش صحیح نیاز به دستگاه جوجه کشی صنعتی است.
این دستگاه شامل قطعات مختلفی است که هر یک بخشی از کار را به عهده دارند. در همه این موارد وجود ۴ عامل دمای مناسب، رطوبت کافی، چرخش تخم‌ها و اکسیژن الزامی است. در این میان نقش دو بخش موتور و سیستم کنترل دستگاه بسیار مهم و حیاتی است و تاثیر زیادی بر عملکرد مفید دستگاه دارد.
در ادامه مطلب به بررسی این دو بخش می‌پردازیم.
موتور دستگاه جوجه کشی چیست و چه کاربردی دارد؟
تخم نطفه‌دار برای تبدیل به جوجه نیازمند مراقبت‌های ویژه‌ است. یکی از این موارد چرخاندن تخم‌ها در فواصل زمانی مشخص است. این کار مانع از رسوب و چسبندگی زرده به بخشی از پوسته می‌شود. عاملی که در صورت روی دادن در رشد جنین اختلال ایجاد می‌کند. در این صورت یا جوجه اصولا به‌عمل نمی‌آید و یا در ساعات اولیه خروج از تخم، بدلیل عفونت ناشی از کشیده نشدن کامل کیسه زرده بداخل ناف تلف می‌شوند.
این کار در گذشته بصورت دستی و حداقل ۴ تا ۶ بار در شبانه روز انجام می‌شد. امروزه این وظیفه را موتور دستگاه جوجه کشی با فواصل زمانی کوتاه‌تر و با دقت و ظرافت انجام می‌دهد. این زمان بین حداقل ۲.۵ دور در دقیقه تا هر ۴ ساعت یک دور متغیر است. فواصل زمانی چرخش که با تایمر تنظیم می‌شوند، بستگی به قدرت گیربکس و ولتاژ مصرفی دستگاه دارد.
آشنایی با سیستم کنترل دستگاه جوجه کشی و کاربردهای آن
کنترل دستگاه جوجه کشی از دیگر بخش‌های مهم و به‌منزله مغز دستگاه مي‌باشد. این سیستم جدید کنترل‌کننده، کاملا صنعتی و دیجیتال بوده و بسیار مجهزتر از مدل‌های قبلی است. دقت و حساسیت این سیستم به‌حدی بالاست که ضریب خطا را بشدت و تا ۸۰٪ کاهش داده‌است. هم‌چنین قابلیت اتصال این دستگاه به GSM امکان هدایت آن را از طریق نرم‌افزار ویژه ایجاد کرده‌است.
امکان شبکه نمودن این اپلیکیشن بر روی چند دستگاه و مانیتورینگ آن از طریق  کامپیوتر نیز وجود دارد که کار جوجه کشی را به مدرن‌ترین و آسان‌ترین شکل میسر می‌کند.  

مونتاژ این مجموعه در شرکت بلدرچین با تامین قطعات اصلی از برندهای معتبر و با نظارت دقیق و سختگیرانه مهندسین انجام می‌شود. در نتیجه این محصولات به‌شکل باکیفیت و منطبق بر تکنولوژی روز دنیا تهیه می‌شوند.

بهره‌مندی از استانداردهای جهانی کدنویسی و مصونیت در برابر پارازیت‌های محیطی امواج و ضدهنگ‌بودن این اپ نیز مزیت‌های کاربردی آن را تا بالاترین سطوح افزایش داده است. هم‌چنین امکان کنترل پیشرفته از راه دور با مودم GSM  و موبایل بدون نیاز به اینترنت نیز  از دیگر ویژگی‌های خاص این سیستم کنترل دستگاه جوجه کشی است.


کلام پایانی
در انتهای این متن بار دیگر بر تاثیر عمیق و کاربردی دو بخش موتور دستگاه جوجه کشی و سیستم کنترل آن تاکید می‌کنیم. ضمنا یادآور می‌شویم تجهیز این سیستم به فن‌آوری پیشرفته کنترل از راه دور و اتصال به مانیتورینگ با اپلیکیشن ویژه‌ نیز، کار با آن را بسیار آسان نموده است.
علاقمندان به صنعت جوجه کشی می‌توانند دستگاه ها و یا قطعات ویژه این کار را از مجموعه بلدرچین دماوند با مناسب‌ترین شرایط تهیه نمایند. به منظور برقراری با شرکت و دریافت مشاوره رایگان نیز می‌توانید از طریق سایت  بلدرچین دماوند یا تماس تلفنی اقدام نمایید.
شماره تماس: 02177955451

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: دستگاه جوجه کشی پرندگان دستگاه جوجه کشی کنترل دستگاه سیستم کنترل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۴۶۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صرف ۸ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه سیستم‌های روشنایی در شهرکرد

رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری شهرکرد از افزایش ایمنی معابر و بوستان‌ها با توسعه سیستم روشنایی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری و به نقل از روابط عمومی شهرداری شهرکرد، مسعود حبیبی اظهار کرد: روشنایی معابر و میادین، یکی از مبلمان‌های شهری محسوب می‌شود و از جایگاه ویژه‌ای در معماری و شهرسازی برخوردار بوده و در طراحی شهری بسیار حائز اهمیت است.

وی با اشاره به اینکه بهسازی روشنایی بوستان‌ها، معابر و میادین اجرا شد، گفت: در این راستا عملیات نصب پایه چراغ‌های روشنایی و پرژکتورها و جایگزینی لامپ‌های کم‌مصرف ال ای دی به جای لامپ‌های گازی بر اساس نیاز و اولویت‌بندی پروژه‌های توسعه محله‌ای در بوستان‌ها، معابر و فضاهای سبز سطح شهر در حال اجراست.

رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری شهرکرد با اشاره به افزایش روشنایی میادین، معابر و بوستان‌ها افزود: با توجه به ویژگی‌های خاص جمعیتی، تأمین روشنایی کافی، رفع فضاهای بی‌دفاع و تاریک با نصب پایه چراغ‌های کم‌مصرف همچنان در حال اجرا است.

حبیبی افزود: این اقدام با تعویض ۲۰ دستگاه پرژکتور ال ای دی ۱۰۰ وات در ورودی شرقی شهر، ۳۰ دستگاه سر چراغ ال ای دی ۱۰۰ وات در بوستان پاسداران، ۱۰ دستگاه سر چراغ ال ای دی ۳۵ وات در میدان زاینده رود و ۲۰ دستگاه چراغ ال ای دی ۱۰۰ وات برای اصلاح و بهینه سازی روشنایی بلوار کاشانی صورت گرفت و بر اساس برنامه‌ریزی نوسازی سیستم روشنایی مابقی نقاط شهرکرد در این طرح انجام می‌شود.

وی اضافه کرد: برای توسعه سیستم روشنایی هشت میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

کد خبر 751494

دیگر خبرها

  • برگشت ۱.۷۰۰ میلیارد تومان بدهی‌ در نقل و انتقال فولاد ارومیه
  • صرف ۸ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه سیستم‌های روشنایی در شهرکرد
  • فیلتر شنی در دستگاه های تصفیه آب صنعتی
  • یک میلیون و ۳۱۸هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری‎های استان انجام شد
  • یک میلیون و۳۱۸هزارقطعه جوجه ریزی در مرغداریهای استان انجام شد
  • اجرای پروژه هوشمندسازی در شرکت فولاد مبارکه
  • فرانسه پهپاد کامیکازه با سرعت ۴۰۰کیلومتر برساعت ساخت
  • راه‌اندازی سیستم پرداخت بدون تماس در حمل‌ونقل عمومی آتن
  • سیستم کنترلی واحد یک بخار نیروگاه بندرعباس نوسازی شد
  • مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند